تابعونى على الفيسبوك

هويدا محمد الحسن عثمانm.facebook.com

الجمعة، 13 ديسمبر 2024


البط المحمر في الفرن

بطه بلدي وزن ٣كيلو
للسلق
بصله كبيره علي اربعه
طماطماطيه
عودين كرفس
جزره ترنشات
ورق لاورا
حبهان
مستكه
ملح وفلفل
نص معلقه صغيره سكر
مكعب مرقه
للتحمير
معلقتين كبار سمنه بلدي
للتقديم
اوراق بقدونس
الطريقه
تنظف البطه جيداً وتدعك بدقيق الدره والملح الخشن تشطف جيداً وتصفي
في حله عالنار هانحط مايه مغليه وننزل فيها بالبطه ولما يظهر الريم نرفعه
نبتدي نحط كل الخضار والتوابل ماعدا الملح ونسيب البطه تغلي ونهدي النار لما تدخل في السوا نضيف الملح ومكعب مرقه
لما تستوي البطه نرفعها علي طول من الشوربه وندهنها بطماطمايه والسمنه وندخلها الفرن
تتحمر وتاخد لون دهبي وتقدم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق