الفشه
كيلو فشة
بصلة كبيرة
بهارات (ورق لورا ـ ملح ـ فلفل ـ حبهان قليل من القرفه اختياري)
زيت للتحمير
الطريقة
نغسل الفشة جيدًا
فى إناء كبير نضع كمية كافية من الماء ونتركه حتى يغلى ثم نضيف إليه الفشة كامله حتى تسلق
نقطع البصل لمكعبات ثم نضيفه إلى الفشة ونضيف الفلفل والحبهان وورق اللورا ونقلبهم جيدًا حتى تنضج
نصفى الفشة من الماء نضع الفشه في التلاجه ساعه ثم نخرجها ونتبلها بالملح والفلفل وقليل من القرفه ونقطعها إلى شرائح رقيقة نحمر الفشة فى زيت تحمير مع بصل مكعبات وفلفل حار توابل المفضله حبا اضافه فلفل الوان زي متحبي ونرش فوقها ملح وفلفل أسود ونقدمها ساخنة
وبالهنا

ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق