تابعونى على الفيسبوك

هويدا محمد الحسن عثمانm.facebook.com

الثلاثاء، 17 ديسمبر 2024


كنافه بالنوتيلا:
===========
المكونات:
=======
** كيلو كنافة.
** 240 جم (كوب) زبدة او سمنة.
** شوكولاتة نوتيلا.
** 3 باكو شيكولاتة جالاكسى.
** 1 باكو شيكولاتة مالتيزر
** فنجان شربات كنافة

طريقه التحضير:
===========
** سخن الزبدة على النار وفور ذوابانها صبها على الكنافة بالتساوى وقلبها جيدا بيدكِ حتى تتشرب الكنافة الزبدة جيدا.

** سخن الفرن على 250 درجة مئوية.

** قسم الكنافة على قسمين.

**'ادهن صينية وضع نصف كمية الكنافة فيها واضغط عليها لتشكل قرص مستوى.

** كرر العملية فى صينية اخرى نفس النوع والمقاس مع النصف الاخر من الكنافة.

**:ادخل قرصى الكنافة فى الفرن واتركهم حتى يصبح لونهم ذهبى مقرمش.

** خدى بالك مش هتاخد كتير 10 دقايق

** اخرج الكنافة من الفرن وإسقيها خفيف جدا بالشربات و نحط اول صينية فى طبق التقديم و نغطيها بالنوتيلا نحط فوقها الطبقة التانية و الدايرة اللى عاملاها للتزيين و نرص كور المالتيزر على الكنافة من بين الطبقتين.

** نضع جالاكسى و نزين بيه سطح الكنافة و معاه باقى المالتيزر و نعمل خطوط على الكنافة و الطبق للزينة.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق