احلي بروفيترول ده ولا ايه 😋😋❤️❤️
المقادير 🌷❤️
٢٥٠ جرام دقيق
٣٠٠ مللي لبن
١٥٠ ذبده
معلقه سكر كبيره
٥ بيض وفانيليا
الطريقه
هتحطي في كزروله اللبن والذبده والسكر عالنار لحد ماتغلي تروحي نازله بالدقيق مره واحده وتقلبي علي نار هاديه لحد ماتعمل قشره في القعر تطفي عليه وسيبيه يبرد خاااالص
وبعد كده بمعلقه خشب او. بالمضرب تنزلي بالبيض واحده واحده والفانيليا وتكملي ضرب لحد ماتبقي عجينه ناعمه ملزقه
تحطيها في كيس الحلواني وتشكلي في صينيه مدهونه زيت ورشه دقيق عشان ميلزقش وحطيه في فرن سابق التسخين
علي نار وسط ١٨٠ لمده ساعه الاربع متفتحيش عليه غير بعد ساعه الاربع وبس
الحشو 🌷🌷
كريم باستري مضرب بللبن او مايه مثلجه مع كريم شانتيه مع جناش شيكولاتة وحشيته
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق