تابعونى على الفيسبوك

هويدا محمد الحسن عثمانm.facebook.com

الأحد، 24 نوفمبر 2024


رز السمك او رز الصيادية او الرز البني

بصلة كبيرة مبشورة

رز مصری

زيت ذرة

ملح

کمون

مكعب مرقة

ورق لورا

زنجبیل

قرفة

معلقة صغيرة سكر

ماء مغلى

حلة على النار نحط فيها الزيت ولما يسخن ننزل بالبصل ونقلب فيه لحد ما يبقى دهبی بعد كدة ننزل عليه بمعلقة السكر علشان البصل يتكرمل ويدينا لون الرز البنى التحفة دة - ونغمق لون البصل بس

منحر قوش علشان میمررش الرز بعد كدة هننزل بالرز وعليه الملح والكمون والفلفل
ومياه مغلية وكوب الرز بياخد كوباية وربع ماء وكل نوع رز بيختلف ممکن رز ياخد ازيد من كدة المهم المية تكون مرتفعة عن الرز بنصف اصبع هنسقى الرز ونغطيه واول ما يتشرب هننقله على نار هادية خالص لحد ما يستوى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق