تابعونى على الفيسبوك

هويدا محمد الحسن عثمانm.facebook.com

الأربعاء، 27 نوفمبر 2024

بانيه ملفوف ومحشى جبن :

_ بانيه شرايح طويلة نتبله كويس من الناحيتين ب (ملح ، فلفل اسود ، ثوم بودر ، بصل بودر ، بابريكا )
ونسيبه يتبل عالاقل ساعة 

ـ فى بولة تانية ننزل ( جبنة رومى قطع صغيرة ، لانشون قطع صغيرة ، زيتون مخلى قطع صغيرة ، فلفل اخضر قطع صغيرة ، موتزريلا) ونقلبهم مع بعض كويس جدا 

_ نفرد قطع البانيه المتبلة وننزل على الطرف بمعلقة من خليط الجبن ونلف البانيه عليها ونرصه فى صينية مدهونة بالزيت بحيث يكون طرف اللفة لتحت ونرصهم جنب بعض عشان متفتحوش فى التسوية
 
_ ندخل الصينية الفرن على الرف الوسطانى لمدة نص ساعة لحد ما الفراخ تستوي ونخرجها ونرش عالوش موتزريلا وندخلها الفرن تانى لحد ما الجبنة تسيح وتاخد اللون الدهبى الفاتح
 
بألف هنا 🥰❤️

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق