هتصنعي الجبنة البيضا والاسطنبولي عندك في البيت و هتطلع معاكي احلى من الجاهزة 🔥 ومتنسيش تقولي صنع ايديا وحياة عنيا 😋
لتر لبن - 3 م ك ملح - 2م ك زبادي -م ص منفحة
هاتي حلة وعليها مصفاه وجواها قطعة شاش و نزلي اللبن
جزء من اللبن ده دوبي فيه الملح وانزلي بيه يكون متصفي من قطعة القماش كويس
انزلي بقى بالزباي وبعدين المنفحة و اقفلي الحلة وسبيها لمده ساعة اللبن هيتجبن
طلعي الجبنة علي شاش و اقفليها وسبيها بقى تصفى كل الشرش منها كويس اوي اوي
حطي بقى فلفل الوان لو عايزة
او خدي قطعة و احفظيها في الشرش مع فلفل حامي مخلل لو عايزاها اسطنبولي والف هنا وشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق