تابعونى على الفيسبوك

هويدا محمد الحسن عثمانm.facebook.com

الاثنين، 25 نوفمبر 2024

هتصنعي الجبنة البيضا والاسطنبولي عندك في البيت و هتطلع معاكي احلى من الجاهزة 🔥 ومتنسيش تقولي صنع ايديا وحياة عنيا 😋

لتر لبن - 3 م ك ملح - 2م ك زبادي -م ص منفحة

هاتي حلة وعليها مصفاه وجواها قطعة شاش و نزلي اللبن 
جزء من اللبن ده دوبي فيه الملح وانزلي بيه يكون متصفي من قطعة القماش كويس 
انزلي بقى بالزباي وبعدين المنفحة و اقفلي الحلة وسبيها لمده ساعة اللبن هيتجبن 
طلعي الجبنة علي شاش و اقفليها وسبيها بقى تصفى كل الشرش منها كويس اوي اوي 
حطي بقى فلفل الوان لو عايزة 
او خدي قطعة و احفظيها في الشرش مع فلفل حامي مخلل لو عايزاها اسطنبولي والف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق