تابعونى على الفيسبوك

هويدا محمد الحسن عثمانm.facebook.com

الخميس، 31 أكتوبر 2024


فطير بالكاسترد والسكر
اي كميه دقيق زي ما تحبي ورشه ملح و كل كوب دقيق معاه نص كوب ميه للعجن و الم العجينه و اسيبها تخمر ساعتين و بعد كده اقطعها كور و امسحها زيت و سمنه و اشتغل بقي
افرد اول كره  و اخليها رفيعه خالص و بعدين الم يمين و شمال و بعدين فوق و تحت و امسح عليها سمنه و زيت .. الكاسترد عملت فطيره صغيره خالص حشيتها كاسترد و حطيتها جوه فطيره اكبر.. و بعدين طاسه تيفال و امسحها زيت و سمنه و اوطي العين خالص و لما لونها يبقي بدايه البني و شكلها استويت اقلبها و اسوي الناحيه التانيه و اول ما تخرج احط عليها لبن سخن و سكر بودره و بالف هنا
الكاستر كوب لبن و معلقه كبيره كاسترد و افضل اقلب عل النار لحد ما يمسك و بعدين اسيبه يبرد

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق