طريقه عمل ألذ وأطعم سمك سنجاري
المقادير
كيلو ونص من السمك الماكريل أو البلطي
بصله كبيره
حبيتين طماطم
فلفل رومي او المتوفر عندك
کمون و بهارات سمك
ثوم
جزر مبشور
فلفل حار
ليمون
الطريقه
اول حاجه هنفتح السمك من الضهر ونضفه كويس تحت الماء وننقعه في ميه وملح وليمون وخل ونسيبه شويه لحد ما نحضر
التتبيلة
نحضر مقلاه علي النار ونضع قليل من الزيت ثم نضع البصل إلى أن يدبل ثم الثوم ثم نضيف الطماطم وبهارات سمك لو متوفر عندك والكمون ثم نضع الجزر المبشور والفلفل ونقلب لغاية ما يندمجو مع بعض ونعصر عليهم ليمون ثم نضعهم فوق السمك
ثم ندخلهم الفرن

ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق