تابعونى على الفيسبوك

هويدا محمد الحسن عثمانm.facebook.com

الأربعاء، 30 أكتوبر 2024


طريقه عمل ألذ وأطعم سمك سنجاري

المقادير

كيلو ونص من السمك الماكريل أو البلطي

بصله كبيره

حبيتين طماطم

فلفل رومي او المتوفر عندك

کمون و بهارات سمك

ثوم

جزر مبشور

فلفل حار

ليمون

الطريقه

اول حاجه هنفتح السمك من الضهر ونضفه كويس تحت الماء وننقعه في ميه وملح وليمون وخل ونسيبه شويه لحد ما نحضر

التتبيلة

نحضر مقلاه علي النار ونضع قليل من الزيت ثم نضع البصل إلى أن يدبل ثم الثوم ثم نضيف الطماطم وبهارات سمك لو متوفر عندك والكمون ثم نضع الجزر المبشور والفلفل ونقلب لغاية ما يندمجو مع بعض ونعصر عليهم ليمون ثم نضعهم فوق السمك

ثم ندخلهم الفرن

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق