تابعونى على الفيسبوك

هويدا محمد الحسن عثمانm.facebook.com

الأربعاء، 30 أكتوبر 2024


كيكه الرواني او كيكه البسبوسه :

المقادير : كوب دقيق متعدد الاستعمالات او دقيق كيك كوب دقيق سميد او سيمولينا او بسبوسه كوب زيت كوب زبادي = 210 جرام كوب سكر نص كوب جوز هند بيضات معلقه كبيره بيكنج بودر معلقه صغيره فانيليا

الشربات او السيرب كوب سكر كوب و نص ماء عصير نص ليمونه

الطريقه

هنضرب البيض مع السكر والفانيليا لحد لما يبقي لونها فاتح و بعدين انزل بالزيت و الزبادي و اضرب كويس اوي لحد لما يبقي الخليط كريمي و بعدين انزل بجوز الهند و السميد و اضربهم لحد لما دقيق السميد يختفي انزل بالدقيق والبيكنج بودر و اضرب برضو لحد لما يختفي و يبقي كده معانا الخليط جاهز و ادخلها فرن سخن على ۱۸۰ من ٤٠ ل ٤٥ دقيقه و تبقي تمام و هي سخنه بقي هنزل عليه ب الشربات و يكون دافي وارش على الوش شويه جوز هند و تبقي کده جاهزه و بالف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق