جمبرى الغلابا اقتصادية ومليانة اوميجا3 الكيلو ب30جنية
كيلو بساريا طازة
للتتبيل
م ك مسطردة
م ص ملح
عصير ليمونة
1/2 م ص من كل من
كركم
كمون
كسبرا ناشفة
هريسة شطة
م ك توم مفروم
الخليط الناشف
2 كوب دقيق
1/2 كوب دقيق ذرة اصفر
1/2 كوب نشا
1/2 م ص كركم
1/2 م ص توم بودر
الطريقة
نغسل البساريا جيدا وتصفى وتنشف نتبلها بالتتبيلة ربع ساعة
نضعها فى الخليط الناشف ونتخلص من الزيادة بمصفى سلك. تقلى فى زيت ساخن وتخرج على مصفى حتى لاتطر ى تقدم مع رز صيادية وسلطة خضرا وبطاطس وباذنجان مقلين بالخل والتوم بالف هنا

ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق