بيكاتا الفراخ والمشروم ❤من الذ وصفات الفراخ اللي ممكن نعملها ونقدم معاها رز ابيض
الطريقه ✅
هنتبل شرايح من صدور الفراخ ب مايه بصله ملح وفلفل اسود رشه بابريكا عصير نصف ليمونه معلقه زيت هقلبهم مع بعض كويس وهنزل فيهم شرائح الفراخ و هغطيها وادخلها التلاجه ساعه او اكتر وطبعا التتبيله هتفرق جدا في طعم الفراخ
هجيب طاسه عالنار هحط فيها معلقتين كبار زيت ومكعب زبده وهنزل شرائح الفراخ تاخد لون كويس من الجانبين هطلعهىم في طبق علي جنب
وفِي نفس الطاسه هشوح بصلايه صغيره مفرومه ناعم تدبل وانزل عليها فص توم مفروم هقلبهم مع بعض وانزل كوب من المشروم المتقطع شرائح لو لقيتي الماده الدهنيه اللي في الطاسه نشفت زودي وقطعه زبده هشوح المشروم هوسع مكان في نص الطاسه واحط معلقتين دقيق هشوحهم لما يختفى وازود نص كوب لبن واقلب واحط مكعب مرقه ونصف كوب ماء ووممكن تستغني عن المرقه والمايه وتحطي نصف كوب شوربه ورشه ملح وفلفل
وهخليهم يغلو غلوه وحده وهضفلهم شرائح الفراخ تغلي مع الصوص كمان غلوه وبعد كده هضيف علبه كريمه طبخ او نص كوب قشطه وتخليها تغلي كمان غلوه وبس كده بالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق