معلومات لطبخ ألذ
************
⛔ اوعي تكوني مش بتعملي الحاجات دي 🙅🏻♀️
بس قبل اي حاجة نصلي على النبي وندخل في المهم
١-هتعملي طشة الملوخية مدقيش الكزبرة مع التوم شوحي التوم في السمنه الاول وقبل ما ياخد لون دهبى انزلي بالكزبره ياخد لون دهبى وطشيها علي الملوخية
٢-لما تيجي تعملى الباميه بالصلصه او الويكا ضيفي عصير نص ليمونه بعد ماتنزلي بالباميه علي طول بتمنع اي زفلطه بتاعة الباميه
٣-هتعملي محشي كرنب خلي الشوربه في سوا أخر سطر مش اكتر
اما محشي الكوسه والباذنجان الشوربه توصل للنص بس
٤-هتسلقي مكرونه حطي في مية السلق ملح بس بلاش زيت عشان الصوص ميفصلش عن المكرونه
٥-لما تيجي تعملى رز متغمقيش الشعريه خليها دهبي فاتح عشان الرز يبقي لونه ابيض
٦-السمبوسك اقليها علي نار متوسطه مش عاليه عشان تبقي مقرمشه
٧-مكرونه الكشري بعد ماتسلقيها حطي عليها معلقة زيت من اللي حمرتي فيها البصل بتديها طعم لذيذ ومتخلهاش تلزق في بعضها
٨-حطي رشة سكر لشوربة الملوخية هتخليها في حته تانيه خالص
٩-عشان تاخدي أكبر كميه عصير من الليمون اعصريه بضهر السكينه
١٠-هتعملي ورق عنب اعصرى عليه ليمونه قبل مايستوي بشويه ومعلقة سمنه بلدي هيودى المحشي فى حته تانيه
١١-ضيفي معلقة صغيره سكر علي اي تسبيكة هتعمليها اول ماتسقطي عصير الطماطم ضيفيها بجد بتبقي تحفه
١٢-حطى نص معلقه ملح صغيره وانتى بتسلقى البيض القشرة هتفصل عن البيض وهتشقريه بسهوله
لو أستفادتي من المعلومات بلاش تبخلي عليي باحلي كومنت وشير ومتابعه ودعوه حلوه من القلب 🌹🌹
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق